Şofer luat la pumni pe stradă, după o şicanare în trafic

Scene violente în mijlocul oraşului Râmnicu Vâlcea. Un şofer nervos, după ce ar fi fost şicanat în trafic, s-a dat jos din maşină şi a luat la pumni un alt conducător auto. În imaginile filmate de o cameră de bord se vede cum cei doi şoferi se şicanează unul pe altul. La un moment dat, însă, unul dintre ei oprește maşina, coboară și îl ia la pumni pe celălalt. Ploia de lovituri se oprește doar în momentul în care între cei doi intervin alți bărbați, scrie Observatornews.ro.

În urma incidentului, care a avut loc în urmă cu mai bine de o lună, au fost depuse două plângeri, una pentru şicanare în trafic, cealaltă pentru agresiune.

Mai multe persoane care au asistat la scenă au scris pe Facebook că șoferul lovit a condus haotic, înainte să fie agresat.

„În urma imaginilor apărute în spaţiul public, în care doi şoferi, care se deplasau la volanul maşinilor lor, în municipiul Râmnicu Vâlcea, zona Lenin Sud, au avut o altercaţie in trafic, soldată cu lovirea unuia dintre ei, facem următoarele precizări:

În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că, la data de 03 februarie a.c., a fost înregistrată o plângere penală în care se efectuează cercetări pentru comiterea infracţiunii de lovire sau alte violenţe, aflată în lucru la Poliţia Municipiului Râmnicu Vâlcea, depusă de bărbatul care ar fi fost agresat fizic.

Poliţiştii fac verificări pentru stabilirea situaţiei de fapt şi tragerea la răspundere a persoanelor vinovate.

De asemenea, există în lucru, la Poliţia municipiului Râmnicu Vâlcea, o petiţie depusă de celălalt şofer care sesizează că ar fi fost şicanat în trafic. Se fac verificări, urmând a se lua măsurile legale în ambele sesizări”, susține Poliția Vâlcea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *