Mandat de arestare pentru botoșăneanul care și-a ucis fratele geamăn. Vezi cine este individul!

botosani, stiri, arestat, politieBărbatul din Botoșani care și-a ucis, marți, fratele geamăn a fost arestat preventiv. Magistrații Tribunalului Botoșani au admis, miercuri, propunerea procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalulul Botoșani privind arestarea preventivă pentru 30 de zile a acestuia.

Botoșăneanul Cezar Avătămăniței este acuzat de săvârșirea infracțiunii de omor, iar acum se află, deja, în arestul Poliției.

Fapta a avut loc, marți, în localitatea Unțeni. Agresorul fusese la crâșma din sat, iar din greșeală a băut câteva guri de diluant, pe care i-l cumpărase un vecin. Pentru că i s-a făcut rău, vecinul a chemat ambulanța, însă bărbatul nu a vrut să meargă la spital. A insistat și fatele său geamăn, însă, fără succes. Când s-au întors acasă, cei doi au continuat să se certe, moment în care agresorul a luat un cuțit și și-a lovit fratele cu mai multe lovituri în faţa şi în gât. După ce l-a lăsat într-o baltă de sânge, bărbatul a mers la un bar din comună și i-a spus barmanului că și-a ucis fratele. Alertat, acesta a sunat la ambulanța pentru a solicita sprijinul cadrelor medicale, dar și la poliție.

Cadrele medicale care au ajuns la fața locului nu au putut decât să constate decesul. Fratele agresor a fost reținut de polițiști, el recunoscându-și fapta.

 

Caz cutremurător la Botoșani! Un bărbat și-a ucis fratele geamăn cu 30 de lovituri de cuțit

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *