Tragedie într-o benzinărie! Un bărbat a murit după ce a oprit mașina în fața pompei

Tragedie la Sibiu, unde un tânăr a murit la scurt timp după ce a intrat într-o benzinărie, pentru a alimenta. A oprit mașina în fața pompei, apoi a decedat, subit. Tânărul decedat avea 38 de ani. El a oprit mașina, a coborât, cu masca de protecție pe față, dar imediat a căzut, spre stuăefacția celor aflați în benzinărie. Totul s-a întâmplat marţi seara, 9 martie 2021, într-o benzinărie din Veştem, judeţul Sibiu, situată la intersecţia DN 1 cu DN 7, scrie antena3.ro.

O persoană care a fost martor la toată nenorocirea s-a apropiat de maşină şi a descoperit că tânărul nu mai mişca, moment în care a sunat la numărul unic de urgenţă 112. Iar la faţa locului s-au deplasat atât un echipaj de Poliţie, cât şi un echipaj medical.

 „Colegii noştri au fost sesizaţi cu privire la faptul că, într-un autoturism staţionat în perimetrul unei staţii de carburant din zona intersecţiei DN 1 cu DN 7, Veştem, se află o persoană de sex masculin, posibil decedată. La faţa locului s-au deplasat atât poliţişti, cât şi un echipaj medical care a efectuat manevre de resuscitare a bărbatului, din păcate fiind declarat decesul acestuia”, a declarat Elena Werner, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Sibiu, pentru adevarul.ro.

Din nefericire, medicii nu au mai putut să îl salveze pe şofer, astfel că acesta a fost declarat decedat. În urma verificărilor, poliţiştii au descoperit că bărbatul era cetăţean bulgar. Trupul neînsufleţit al şoferului a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală, pentru necropsie, expertiză care va stabili cauza exactă a morţii.

sursa: cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *