PRO România Botoşani: Opriţi bătaia de joc! Drumul strategic a ajuns drumul ruşinii pavat cu amânări, din nepăsarea conducerii Consiliului Judeţean

PRO România cere conducerii Consiliului Judeţean încetarea  bătăii de joc la adresa zecilor de mii de locuitori ai judeţului din localităţile străbătute de drumul strategic: Blândeşti, Sulița, Lunca, Todireni, Albeşti,Hlipiceni, Răuseni. Consilierii judeţeni PRO România râmân consecvenţi promisiunilor făcute alegătorilor şi nu mai pot tolera bătaia de joc şi chinurile la care conducerea Consiliului Județean îi supune de ani de zile, se arată într-un comunicat al Pro Romania.

Drumul este total impracticabil, oamenii îşi rup maşinile în două la propriu, ce să mai vorbim de o ambulanţă sau o maşină de pompieri la nevoie! Noi, la PRO România, am susţinut în repetate rânduri şi considerăm în continuare că protestele repetate ale  localnicilor din mai multe comune prin care trece drumul strategic al județului și faptul că licitația pentru modernizarea lui a fost amânată şi răs –amânată, reprezintă un eșec al administrației județene de până acum. Din neglijenţa celor care conduc Consiliul Judeţean, drumul strategic al judeţului Botoşani a ajuns un drum al ruşinii pavat cu amânări.  De mult timp nu s-a făcut nimic acolo. PRO  România cere de îndată repararea acestor lucruri pentru că forul judeţean are datoria de a conserva şi de a întreţine drumul,  până când va fi total reabilitat. Cerem şi susţinem alocarea de fonduri în bugetul din acest an al Consiliului Judeţean pentru drumul strategic. Sperăm ca toţi reprezentanţii celorlalte formaţiuni din Consiliul Judeţean să facă la fel! Trebuie ca Botoșaniul să intre în Uniunea Europeană. Noi nu suntem încă în UE, când mergem pe aceste drumuri”, susţine Mihaela Huncă de la PRO România Botoșani.

One thought on “PRO România Botoşani: Opriţi bătaia de joc! Drumul strategic a ajuns drumul ruşinii pavat cu amânări, din nepăsarea conducerii Consiliului Judeţean

  1. Se poate și mai rău. Cei 3 km Prajeni-Plugari – legătura dintre Botosani și Iasi arată ca după bombardament, își rup săracii oameni mașinile, dar taxe de drum tot trebuie sa plătim.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *