FOTO O femeie din Botoșani a împlinit, astăzi, 100 de ani

O bătrână din Dorohoi, care a împlinit astăzi 100 de ani de viață, a fost sărbătorită de familie și autorități. De ziua ei, Elena Niculescu a primit din partea autorităților, prin intermediul primarului Dorin Alexandrescu și al viceprimarului Cristian Dogaru, un buchet de flori, o diplomă de ”Cetățean centenar”, un tort și un ajutor financiar.

Dorohoianca Elena Niculescu, născută la data de 9 martie 1921, în comuna Gorbănești, județul Botoșani, a fost sărbatorită astăzi de familie, la aniversare fiind prezent și reprezentanții autorităților, primarul Dorin Alexandrescu și viceprimarul Cristian Dogaru.

Sărbătorirea centenarei a avut loc la locuința sa din strada Nicolae Titulescu, locul unde în urmă cu 11 ani, în 2010, în timpul inundațiilor, casa a fost foarte afectată, fiind necesară reconstrucția imobilului din temelii.

Am aflat de la doamna Elena că are 4 copii, din care numai 3 sunt în viată, are 16 nepoți și 9 strănepoți. Deși a trăit în perioade grele ale istoriei ea a reușit să meargă înainte cu încredere în Dumnezeu. Să ajungi să împlinesti 100 de ani nu este imposibil o demonstrează o femeie plină de viață, doamna Niculescu Elena care a ajuns să fie sărbătorită la un secol de viață, precizează reprezentanții primăriei Dorohoi, prezenți la eveniment.

Sursa: RealitateaDorohoiana

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *