Mai multe instituții publice din Botoșani fac angajări. Ce se caută!

Noi locuri de muncă în sistemul bugetar au fost scoase la concurs. Posturile sunt atât pentru persoane cu studii mediii, cât și pentru persoane cu studii superioare. Direcţia Judeţeană de Statistică Botoșani organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă determinată funcțiilor contractuale de execuție, temporar vacante, în cadrul Unității Județene de Implementarea Recensământului Populației și Locuințelor la D.J.S. Botoșani, după cum urmează: expert IA (1,5 post); referent I. Vezi aici condițiile!

Liceul Tehnologic „Petru Rareş” din Botoşani organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de conducere, vacante, de muncitor I M. Vezi aici detalii!

Şcoala Gimnazială „Gheorghe Popovici” din Lozna, judeţul Botoşani organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție vacante, de administrator financiar 0,5 normă. Vezi aici conditiile!

Primăria Oraşului Ştefăneşti, judeţul Botoşani organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă determinată a 14  funcții contractuale de execuție, temporar vacante. Vezi aici condițiile!

Şcoala Gimnazială „Gheorghe Popovici” din Lozna, judeţul Botoşani organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție vacante, de secretar 0,5 normă. Vezi aici condițiile!

Primăria Oraşului Ştefăneşti, judeţul Botoşani, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă determinată a funcțiilor contractuale de execuție, temporar vacante, de expert plasare (2 posturi). Vezi aici condițiile!

Şcoala Gimnazială „Sfânta Maria” din Botoșani organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție vacante, de bucătar. Vezi aici conditiile!

Grădinița cu Program Prelungit Nr. 23, cu sediul în Botoșani, Aleea Nucului nr. 8, județul Botoșani, organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă determinată a funcției contractuale de execuție, temporar vacante de îngrijitor grupă copii. Vezi aici conditiile!

Colegiul Economic „Octav Onicescu”, Botoșani, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă determinată a funcției contractuale de execuție, temporar vacante, de laborant școlar. Vezi aici conditiile!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *