Continuă războiul dintre Craiova și Botoșani! Iftime, avertizat de olteni: „Să își pună la punct antrenorul!” Ce i-a deranjat pe oficialii Craiovei

Intre Universitatea Craiova si FC Botosani exista tensiuni de la meciul de optimile de finala ale Cupei Romaniei.

Atunci, oltenii au fost deranjati de faptul ca Marius Croitoru s-a referit la ei cu termenul de ‘astia’. Acum, directorul general al Universitatii Craiova, Marcel Popescu, a povestit la PRO X un alt episod care l-a avut in prim-plan pe antrenorul Botosaniului, petrecut dupa meciul din campionat de sambata.

„Stim cu totii ca Botosani este o echipa nou creeata, o echipa care salveaza Moldova fotbalsiica. Din pacate, au derapaje care nu ssi gasesc locul si pe care le pun pe seama lipsei de experienta si chiar de minim respect pe care ar trebui sa il dea partenerului de competitie. Sunt lucruri care deranjeaza. L-am auzit la final de meci, dupa ce la meciul de la Botosani exprimarea in zona tehnica a lui Marius Croitoru. Cu hainele astea de foarte interesant ca sa nu ii spun altceva nu il avantajeaza.

La Botosani, limbajul folosit de el a fost un limbaj care nu poate fi reprodus nici macar dupa ora 24. Acum, la Craiova, l-am auzit iarasi cu cateva expresii care nu il onoreaza, chiar il descalifica, punandu-si intrebarea ‘Ce mare echipa e Craiova?”. Daca ar fi fost convocat la echipa nationala si-ar fi dat seama ca 3 din capitanii echipelor nationale au fost dati de Craiova.

Sa nu gasim circumstante atenuante la badaranii. Sunt cateva norme de conduita care se impun oricarui club.

Faptul ca se vorbeste cu ‘astia’ despre noi, ce pot sa zic? Probabil ca tot cu ‘astia’ vorbeste si cand se refera la Real Madrid sau la Barcelona”. Iftime ar trebui sa il puna la punct pe Croitoru, ca doar asa isi legitimeaza calitaea de patron si de om care a facut enorm de multe sacrificii intr-un oras mic, fara stadion, fara suportul autoritatilor locale si ar trebui sa isi puna antrenorul la punct. Tu esti aici adus sa antrenezi, nu ai niciun fel de calitate nici morala, nici intelectuala si nici profesionala sa te referi in termeni care jignesc colegii de competitie”, a spus Marcel Popescu la Ora Exacta in Sport.

Sursa: sport.ro

One thought on “Continuă războiul dintre Craiova și Botoșani! Iftime, avertizat de olteni: „Să își pună la punct antrenorul!” Ce i-a deranjat pe oficialii Craiovei

  1. Măi Popescule de la Craiova, sigur că ceea ce a spus Croitoru nu-i chiar ,,academic”, însă esența este aceeași: Craiova nu este o echipă care face parte din categoria celor foarte bune și, sub nici o formă, nu poate fi clasificată alături de Barcelona sau Real Madrid.
    Drept dovadă, în repriza a 2-a a meciului de acum o săptămână doar pripeala a făcut ca
    FC Botoșani să nu marcheze cel puțin un gol. In al doilea rând, cine ți-a spus ție că echipa nu are stadion , că nu este sprijinită de autoritățile locale și că orașul este unul mic. Dacă un oraș cu 100.000 de locuitori este mic, atunci Craiova cu ceva peste 200.000 mii cum este? Metropolă de interes european? Hai să fim serioși!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *