Zeci de sancțiuni date de jandarmi la sfârșitul săptămânii. Cinci botoșăneni, prinși consumând alcool în loc public, amendați

Misiunile executate de jandarmii botoșăneni la sfârșitul săptămânii trecute s-au concretizat în aplicarea a nu mai puțin de 89 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 20.000 de lei, a declarat Dan Izotov, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Jandarmi Județean.
Potrivit sursei citate, jandarmii au acționat atât independent, cât și în cooperare cu efective de poliție, sancțiunile vizând, în special, nerespectarea legislației privind tulburarea ordinii și liniștii publice, precum și încălcarea normelor legale privind măsurile de protecție sanitară.
Cinci bărbați, care în această noapte nu și-au putut justifica prezența pe Pietonalul Transilvaniei din municipiul Botoșani, la o oră la care ar fi trebuit să aibă un motiv serios pentru a părăsi domiciliul, în niciun caz pentru a socializa și a consuma băuturi alcoolice într-un loc public, au fost amendați de jandarmi conform legislației în vigoare”, a declarat Izotov.
De asemenea, tot în urma unei acțiuni executate în acest week-end în municipiul Dorohoi pe linia comercializării produselor accizabile, jandarmii au întocmit acte de sesizare a organelor de urmărire penală sub aspectul săvârșirii unei infracțiuni de contrabandă cu țigări și au ridicat în vederea confiscării 70 de pachete de țigarete de proveniență extracomunitară.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *