Marius Croitoru a pus biciul pe jucătorii de la FC Botoşani: „Visăm! Ce mare echipă e Craiova să mă tem de ea?”

Antrenorul lui FC Botoşani, Marius Croitoru, a fost supărat pe jucătorii săi, după înfrângerea cu U Craiova, scor 1-0. Universitatea Craiova a învins, sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, echipa FC Botoşani, într-un meci din etapa a XXVI-a a Ligii I. Golul a fost marcat de Baiaram, în minutul 42.

”Momentul impune o astfel de discuţie. Nu e normal să avem atitudinea asta, o atitudine de calificare în play-off. Le-am explicat că nu suntem în play-off, iar azi am jucat cu o echipă care era de bătut. Noi încă visăm. În prima repriză nu am fost maturi, nu am arătat ca o echipă care vrem să jucăm în play-off. Ce mare echipă e Craiova să mă tem de ea? Joc cu Real Madrid? E o echipă bună şi nimic altceva. Se întâmplă să tragi de timp, şi noi am făcut-o. În ultimele minute se poate întâmpla orice, nu am de ce să fiu supărat pe jucătorii Craiovei. Şi noi am făcut asta în alte momente. Sunt supărat pe atitudinea jucătorilor mei, nu pe Craiova. Cu o astfel de atitudine nu poţi să ajungi în play-off. Nu ai cum. Ar trebui să se trezească, iar situaţia nu e un care să ne ofere confortul punctelor. Avem meciuri grele. David Croitoru încet, dar sigur se impune. Nu doar el, ci şi ceilalţi copii. E normal să creşti când ai ritm, are nevoie de timp, de prijin, de minute, noi facem asta la Botoşani. A făcut un meci bun 20 de minute. Sunt mulţumit de el, dar ceilalţi nu au făcut-o, cei cu valoare, nu un copil”, a declarat Marius Croitoru.  

În urma acestui rezultat, FC Botoşani e pe locul cinci, cu 37 de puncte, în timp ce U Craiova e pe trei, cu 50 de puncte. 
 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *