Ministrul Raluca Turcan, dezamăgită că Botoșaniul a primit bani pentru un obiectiv de investiții, iar aceștia nu au fost cheltuiți: Sunt supărată!

Ministrul Muncii, Raluca Turcan, s-a declarat dezamăgită de faptul că anul trecut s-au alocat din bugetul de stat opt milioane lei pentru reabilitarea corpului A a Colegiului Național ”A.T.Laurian”, aflat în stare de degradare, însă aceștia nu au fost cheltuiți. Turcan, care a fost elevă a colegiului botoșănean, a precizat că în calitate de vicepremier a susținut includerea în buget a sumei respective pentru acest proiect de investiție, însă proiectul a fost blocat iar bani pierduți, din cauza echipei tehnice de la Primăria Botoșani. 

Din nefericire, nu poți să faci și treaba altora și sunt foarte supărată că s-au pierdut acești bani. Au fost niște bani alocați, care prin incapacitate dovedită au fost pierduți, Vom vedea dacă vor mai exista oportunități. Nu știu de ce s-a blocat acest proiect. Nu au reușit să colaboreze și să atragă aceste fonduri. Nu se poate. Pentru mine nu există nicio scuză, niciun argument pe care eu să-l cred că nu s-a putut. Cum se poate să ai 8 milioane în bugetul de stat și să nu-i cheltuiești. Banii au fost alocați. De ce nu au reușit să-i cheltuiască? Sunt supărată”, a spus Turcan.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *