Polițista din Botoșani care și-a făcut asociație umanitară pentru a ajuta oamenii. Donatorii primesc și premii

Polițista de frontieră din Botoșani, care a ajuns cunoscută la nivel național datorită implicării sale în cazurile umanitare, și-a făcut asociație cu scop caritabil. La un an și două luni de la demersurile Simonei Elena Suhan, a luat nastere Asociația Umanitara Simona Elena și Voluntarii. Simona spune că a luat această decizie de a înființa o asociație la cererea celor care o sprijineau și o sprijină în demersurile sale de a-i ajuta pe cei aflați în situații grele.

Cu ajutorul d-voastra intr-un singur an, catalogat ca fiind cel mai greu pentru noi- un an de pandemie Covid 19, am reusit sa ridic case de la zero, sa refac altele inclusiv cele distruse de incendii, sa salvam oameni care au efectuat tratamente medicale la care nici nu visau.Am ajutat sute de bătrâni și copilasi cu alimente, îmbrăcăminte, alimente, mobilier și electrocasnice. S-au donat inclusiv echipamente medicale pentru spitale, dezinfectanti si tot ce a fost necesar în perioada grea de Covid19. Împreună cu voi oameni frumosi la suflete, am dus pana la capat campanii umanitare cu ocazia Sărbătorilor Pascale si am reusit sa ajutam un număr de peste 2000 de bătrâni, am adus zambete copilasilor de 1 iunie, am ajutat sute de copilasi sa meargă la școală care au primit ghiozdane echipate complet cu rechizite, altii au primit calculatoare și tablete. Mos Crăciun a trecut pragul a sute de copilași care nu visau la o ciocolată. Împreună am reusit sa schimbam destine și va multumesc din inima tuturor”, a spus Simona.

Cei care vor să sprijine acțiunile de binefacere prin intermediul acestei asociații pot face donații în conturile Asociației Umanitare Simona Elena și Voluntarii deschis la Banca Transilvania:
RO06BTRLRONCRT0587762901 cont lei și
RO53BTRLEURCRT0587762901 cont Euro
SWIFT: BTRLRO22

Asociația Umanitara Simona Elena și Voluntarii îi premiază pe cei care ne sunt alături si fac o donație minima de 20 lei în contul Asociației prin extragerea la o tombolă live în data de 8 Martie orele 12.00 cu urmatoarele premii oferite de parteneri colaboratori:
1.O cina în familie de 2 persoane( plus copilașii daca aveti) în seara de 8 Martie la Braseria Doi Castani din orașul DOROHOI.
2.Un aranjament floral pe care îl comandanți când aveți nevoie (cununie civila, botez,8 Martie sau orice ocazie oferit de Yasmine Alina
3. Un voucher de 150 ron oferit de Magazinul Diana Efflect Dorohoi, de unde va alegeți o ținută vestimentară oferit de Daniela Grosu.
4.Un Pachet Produse curățenie și de igienizare Deo Due Italian Beauty oferite de Daniela Padurariu si Lillo Spezio
5.Un tort oferit de Irina Zgimbau din localitatea Havarna cu ocazia zilei de 8 Martie.
6.Un set Volare de la Oriflame ( compus dintr-un parfum și-o lotiune corp) oferit de catre manager Oriflame Nataliya Maslyennikova.
7.O manichiură cu gel pentru doamne și domnișoare oferită de doamna Luiza Alina.
Tot ce trebuie să faceți că sa puteti participa la tombolă este sa donați în contul Asociației Simona Elena și Voluntarii suma minima de
20 ron pana pe 8 Martie 2021 orele 12.00, ( eventual și un print screen), sau sa faceti un comentariu pozitiv în care sa va exprimatii parerea d-voastra cu privire la acțiunile noastre umanitare desfășurate în ultimul an”, a precizat Simona Elena.

Orice relatii la numerele de telefon: 0757139794 sau 0762225673 – Asociația Umanitara Simona Elena și Voluntarii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *