Amplă acțiune a polițiștilor botoșăneni în zeci de locații și mijloace de transport. Amenzi de peste 11.000 lei în numai o zi

Vineri, 5 martie 2021, structurile Ministerului Afacerilor Interne, precum și specialiști din celelalte instituții cu atribuții de control, sub autoritatea Instituției  Prefectului, au verificat modul în care sunt respectate măsurile impuse de autorități pentru prevenirea efectelor pandemiei, informează printr-un comunicat Inspectoratul de Poliție Județean. Astfel, au fost verificate 75 de locații de interes și 87 de mijloace se transport persoane, iar în urma neregulilor constatate au fost aplicate 46 de sancțiuni contravenționale in valoare de peste 11.000 de lei.

Potrivit sursei citate, in acest week-end acțiunile vor continua pe linia verificării respectării prevederilor Legii 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de Covid 19. 
Aproximativ 200 de forțe de ordine vor fi angrenate in activitățile de control desfășurate in acest sfârșit de săptămână.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com