Cum integrezi o pereche de sneakerși în funcție de ținută? 3 sfaturi de luat în considerare

Jeans and sneakers


Incaltarile pot aduce schimbari majore intr-o tinuta vestimentara, in functie de modul in care se integreaza. Astfel, acestea au puterea de a-ti oferi un aer modern si indraznet sau pot face dintr-o tinuta sport una casual pe care o poti purta atat in timpul liber, cat si la birou. Totul depinde de perechea pe care o alegi si cat de bine se potriveste cu vestimentatia.

De asemenea, exista riscul ca incaltarile sa iasa in evidenta intr-un mod neplacut si sa-ti afecteze tinuta daca nu sunt alese corespunzator. Pentru a evita astfel de situatii, trebuie sa tii cont de cateva sfaturi care te vor ajuta sa integrezi incaltarile la vestimentatie.

Iata cateva idei populare de asortat incaltamintea sport-casual:

Printre cele mai populare incaltari sport care merg integrate la mai multe stiluri vestimentare sunt sneakersii. Atat tinerii, cat si persoanele mai inaintate in varsta pot purta acest model, atat timp cat se asigura ca sunt potriviti ocaziei, dar si tinutelor. Cu toate acestea, ar fi bine sa tii cont de cateva sfaturi care te vor ajuta sa faci alegerea potrivita.

Poarta-i cu incredere la birou si in timpul liber

Chiar daca locul tau de munca este mai strict in ceea ce priveste vestimentatia, nu ar trebui sa-ti faci griji. Sneakersii pot fi purtati atat in tinutele sport, cat si in cele casual, potrivite unui context profesional. O optiune foarte populara sunt modelele de la Vans pe care ii poti gasi pe Vgeneration la preturi competitive. Modele uni, discrete si fara sireturi in culori tipatoare sunt perfecte pentru mersul la munca. 

De asemenea, ii poti purta si in timpul liber alaturi de o vestimentatie mai putin stricta, deoarece sunt si foarte comozi. Avantajul major il reprezinta faptul ca sunt incaltari care ofera atat eleganta, cat si confort pentru activitatile tale.

Woman’s legs wearing jeans with sneaker sitting on the grass.

Alege cu grija combinatiile de culori

Culoarea sneakersilor este esentiala si, in functie de aceasta, poti stabili masura in care acestia se potrivesc sau nu unei tinute. Evita pe cat posibil sa incluzi modele colorate intr-o tinuta eleganta, deoarece ofera un aer rebel si au tendinta de a iesi in evidenta prin combinatiile de culori vii, ceea ce nu se potriveste la un costum. In schimb, ii poti purta la o pereche de blugi distressed si un tricou cu aceleasi combinatii de culori. Totusi, daca vrei sa ai parte de o imagine bazata pe discretie, alege o pereche alb-negru.

Poarta-i increzator

Chiar daca sneakersii sunt incaltamine sport, nu te teme sa ii porti alaturi de un costum. Secretul este sa nu oferi prea multa eleganta nici costumului in sine. In acelasi timp, asigura-te ca alegi o combinatie de culori discrete si fara printuri. De asemenea, poti opta sa porti piese de rezistenta elegante, precum sunt un sacou sau un blazer deosebit cu o camasa tucked-in, o pereche de jeans sau chiar un trench coat, la care sa adaugi o pereche de Vans.  Combinatiile sunt numeroase, trebuie doar sa indraznesti sa te joci putin cu elementele vestimentare.

In concluzie, sneakersii pot spune foarte multe despre personalitatea ta. Tot ce trebuie sa faci este sa asiguri ca acestia se potrivesc tinutei si transmit mesajul pe care il vrei.

 

sursa foto: envato.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *