Liderul PNL, Costel Șoptică, anunț de ultimă oră privind drumurile Botoșani-Ștefănești și Botoșani-Târgu Frumos. Când încep lucrările

Liderul PNL Botoșani, Costel Șoptică, a anunțat, vineri, în prezența ministrului Muncii, Raluca Turcan, că drumurile Botoșani -Tg.Frumos și Botoșani -Ștefănești au fost prinse în bugetul din acest an. 

Aș vrea să fac o precizare foarte importantă, și anume vreau să confirm din nou că sunt bugetate cele două drumuri naționale, respectiv Botoșani-Târgu Frumos și Botoșani-Ștefănești. (..) Ordinul de începere a lucrărilor la drumul Botoșani-Ștefănești se va da pe 29 martie”, a spus Șoptică în cadrul conferinței de presă, la care a participat și Raluca Turcan.

Acesta a precizat totodată că autorizația de construcție pentru drumul Botoșani-Târgu Frumos se va da 26 aprilie 2021, iar ordinul de începere a lucrărilor se va da pe 5 mai 2021.

One thought on “Liderul PNL, Costel Șoptică, anunț de ultimă oră privind drumurile Botoșani-Ștefănești și Botoșani-Târgu Frumos. Când încep lucrările

  1. Va multumesc foarte mult ca faceti drumul ,dar nu cred si vreau sa multumesc pentru sustinere la doamna ANETA care a fost colega cu mine la croitorie si va reusi sa faca drumul cred ca are pe dom VeRIGNEL care stie sa are.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *