FOTO Bătaie de joc la Botoșani! Un bărbat în scaun cu rotile nu are cum traversa strada din cauza unui șofer care ignoră regulile de circulație, dar și pe cele ale bunului simț

Un bărbat aflat într-un scaun cu rotile a încercat să traverseze strada în municipiul Botoșani, dar când a vrut să ajungă pe trotuar, a constatat că nu are cum să urce din cauza bordurii. Un loc special amenajat pentru cei cu probleme de acest gen era amenajat în zonă, doar că acesta a fost blocat de șoferul unui Mercedes care a „uitat” Codul Rutier și a ignorat orice normă de bun simț și și-a parcat mașina pe trecerea de pietoni.

Imaginile au fost făcute publice pe rețelele de socializare, iar gestul șoferului a stârnit rumoare în rândul internauților. 

Cuvintele nu își au rostul. Păcat că există astfel de oameni”, a spus Demetri Aleksei, cel care a publicat fotografiile pe Facebook.

Cazul nu este unic. Tot mai mulți șoferi sunt surprinși că își lasă mașinile pe unde nimeresc, fără a fi luată nicio măsură împotriva lor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *