VIDEO! Raluca Turcan, luată la întrebări de o botoșăneancă: Eu am fost de bună credință și nu am pus camera pe dumneavoastră

Ministrul Muncii, Raluca Turcan, a fost întâmpinată pentru a doua oară în fața Prefecturii de o botoșăneancă, nemulțumită că nu i-a ascultat anul trecut doleanțele. Viorica Hrițcu este botoșăneanca care a protestat mai multe zile pe străzi și în fața Inspectoratului Școlar Județean,  nemulțumită de nedreptățile făcute fiului ei la școală. Aceasta i-a cerut anul trecut oficialului să fie prezent la Botoșani și ministrul Educației, pentru a-i face cunoscut ”un caz grav de corupție”.

Data trecută v-am cerut…A fost articol de presă apărut. Eu am fost de bună credință și nu am pus camera pe dvs pe 28 iulie 2020, când ați fost data trecută la Botoșani. V-am cerut să îi informați pe colegii dvs, pe ministrul MAI…dar nu ați făcut nimic. Puteți să îmi răspundeți la întrebare: de ce domnii miniștri MAI, ai Învățământului și Justiției nu au ajuns la Botoșani? Eu v-am rugat să-i informați și să le transmiteți situația de la Botoșani. De ce?”, i-a spus Viorica Hrițcu. 

Ministrul Muncii, Raluca Turcan, se află vineri în vizită de lucru la Botoșani.

FOTO Raluca Turcan, întâmpinată în fața Prefecturii de o botoșăneancă nemulțumită. Femeia i-a înmânat un protest

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *