FOTO & VIDEO! Ministrul Muncii, Raluca Turcan, întâmpinată în fața Prefecturii de un pensionar. Ce i-a cerut acesta!

Ministrul Muncii, Raluca Turcan, a fost întâmpinată, vineri, în fața Prefecturii de un pensionar. Acesta s-a plâns că pensia este mică și nu îi ajunge să plătească utilitățile și medicamentele. Pensionarul i-a cerut ministrului recalcularea pensiei de handicap.

Banii îi dau în fiecare lună și plătesc gazul, lumina, apa”, i-a spus pensionarul ministrului Muncii. Raluca Turcan l-a întrebat pe pensionar dacă beneficiază de ajutor de încălzire, iar acesta i-a spus că nu. Ministrul i-a cerut prefectului județului Botoșani, Dan Nechifor, să îl primească în audiență, menționând că pensionarul ar fi trebuit să primească ajutor pentru încălzire.

Raluca Turca se află vineri într-o vizită în județul Botoșani, alături de subsecretari de stat și președinți ai structurilor din cadrul Ministerului Muncii. Turcan s-a întâlnit cu prefectul, după care va merge la Casa Județeană de Pensii Botoșani, unde va avea o ședință cu șefii de servicii pe tema campaniei de evaluare a dosarelor de pensii.

Ministrul Muncii va mai vizita Agenția Județeană pentru Plăți și Inspecție Socială Botoșani, Inspectoratul Teritorial de Muncă și Agenția Județeană de Ocupare a Forței de Muncă. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *