FC Botoșani joacă, sâmbătă, cu Universitatea Craiova. Marius Croitoru: Mergem să câștigăm, mergem să luăm cele trei puncte. Nu am nici cea mai mică teamă

FC Botoșani va juca cu  Universitatea Craiova în cadrul etapei a 26-a a Ligii I. Meciul se va disputa sâmbătă, de la ora 14:30, pe Stadionul „Ion Oblemenco” din Craiova. Antrenorul FC Botoșani, Marius Croitoru, spune că toată echipa are un moral bun înaintea partidei, iar FC Botoșani nu are „niciun complex față de ei”.

„Noi avem un moral bun. Dacă stăm bine și ne uităm în ultimele 15 partide din campionat, noi avem doar trei înfrângeri, ceea ce spune foarte multe despre forma noastră. De la începutul campionatului am făcut 19 puncte, noi perioada grea am reușit să o depășim în tur”, a spus Marius Croitoru.

El susține că echipa sa are un obiectiv clar, de la care nu se poate abate indiferent de piedicile care apar.

„Noi avem obiectivul nostru clar, nu ne poate abate nimic. Chiar dacă în drumul nostru există posibilitatea să mai fie și piedici. Mi-aș fi dorit să fie Botoșaniul calificată matematic în play-off cu cinci etape înainte, dar anul trecut gândiți-vă că ne-am calificat în ultimele cinci etape ne trebuiau patru victorii. Nu suntem în aceeași situație ca anul trecut, suntem într-o situație bună, dar nu pot să îi apăs pe băieți și băieții nu au dreptul, nu au voie să  fie apăsați și triști acum. Sunt, au fost triști o zi, o noapte, după care trebuie să ne revenim pentru că avem obligația să mergem în play-off. Acesta este obiectivul nostru clar”, spune Croitoru.

La Craiova, FC Botoșani merge cu gândul de a câștiga și nu are nicio teamă de Universitatea pentru că „nu sunt cu nimic mai superiori”. Totodată, tehnicianul s-a arătat deranjat de greşelile mari de arbitraj la meciurile din Liga I. El susține că îşi doreşte cât mai rapid implementarea sistemului video.

„Mergem cu gândul de a câștiga clar pentru că aici noi am pierdut nemeritat, din punctul meu de vedere […] Îmi doresc, ca la fiecare meci, un arbitraj echidistant. Ei trebuie să înțeleagă că ei sunt puși acolo să împartă dreptatea și nimic altceva. Să o împartă! Egal! […] Mergem să câștigăm, mergem să luăm cele trei puncte. Nu am nici cea mai mică teamă”, a spus Croitoru într-o conferință de presă.

One thought on “FC Botoșani joacă, sâmbătă, cu Universitatea Craiova. Marius Croitoru: Mergem să câștigăm, mergem să luăm cele trei puncte. Nu am nici cea mai mică teamă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *