Topul vehiculelor viitorului în orașe

Orasele mari sunt din ce in ce mai aglomerate, iar traficul devine insuportabil uneori, asa ca alternativele electrice noi aparute sunt bine-venite, deoarece te ajuta sa te strecori mai usor si sunt mai putin poluante, sunt mai distractive si iti pot oferi o stare de bine.

Chiar daca la inceput marea majoritate a populatiei a privit cu neincredere tinerii care au ales sa circule cu trotinete, triciclete sau alte vehicule mai speciale, cu timpul lumea s-a obisnuit si acestea sunt acceptate si adoptate inclusiv de adulti. Vin cu o serie de avantaje, fiind mai ieftine decat masinile, uneori mai rapide deoarece nu mai astepti in trafic si aduc o mare doza de buna dispozitie.

Venind in intampinarea publicului, producatorii cauta noi si noi solutii, pentru a fi pe placul tuturor, pentru a oferi alternative indiferent de anotimp, pentru a te misca usor si comod in acelasi timp.

Vehiculele electrice pot fi impartite pe trei categorii in functie de dimensiune: monocicluri si skateboarduri electrice; biciclete si scutere ce se pot plia; velomobile inchise si masini ce au greutate mica.

Chiar daca pretul de achizitie nu este foarte mic, fiind uneori comparabil cu cel al unei masini cumparate second hand, costurile de intretinere vor fi mai scazute, te vei putea deplasa mai usor si mai sunt si alte avantaje.

 

E-scutere

Sunt foarte la moda si preferate de o mare categorie de participanti la trafic, fiind mult mai ieftine si comod de condus. Ai loc de sezut si sunt mai multe variante intre care poti sa alegi, inclusiv designuri ce tind spre motociclete sau mai clasice. Exista si variante pentru cei care iubesc deplasarile prin natura, in afara drumurilor publice.

 

Bicicletele electrice

Sunt preferate de multi care fac naveta si au nevoie de asistare la pedalare, pentru a parcurge distante mai lungi, fara a obosi si transpira, in orase ce au multe drumuri in panta etc. Poti sa alegi si modele pliabile, pe care sa le poti lua si in mijoacele de transport in comun, daca este cazul.

 

Triciclu electric de persoane

Acesta are mai multe locuri, fiind cu doua banchete. Astfel, pe langa conducator, mai poate sta in spate o persoana adulta sau doi copii. Au si locuri pentru bagaje, atat in fata sub forma de cos, cat si in spate mai generoase.

 

Triciclu electric tip camioneta

In caz ca trebuie sa transporti marfa, poti sa alegi acest model care in partea din spate are o mica remorca in care se pot incarca diferite produse. Pe langa bancheta conducatorului, mai are si in remorca o mica bancheta pe care mai poate sta o persoana.

 

ELF

Este o buna varianta daca vrei sa fii protejat, dar fara sa ai o masina. Se incadreaza in gama de velomobil, o tricicleta electrica ce este acoperita cu o carcasa din plastic, protejandu-te astfel si de vremea rea. O poti folosi pe pistele de biciclete, dar si sa traversezi drumurile. Este dotata cu panou solar pentru a se incarca atunci cand este parcata.

Are lumini de semnalizare, asa ca poti sa circuli si noaptea in siguranta. Optional, poti sa alegi si usi. Sunt modele precum ELF 2FR cu care poti sa transporti si marfa (pana la 500 de kg), are doua locuri: fie 2 adulti, fie un adult si doi copii.

Din ce in ce mai multe persoane se vor indrepta spre aceste alternative la masina, avand mai multe optiuni pentru fiecare, si poti sa afli pe Liniadestart.ro mai multe informatii, in caz ca iti doresti sa achizitionezi un astfel de produs.

In alte state, chiar si companiile de taxiuri precum Uber, care este prezent si la noi, cauta noi alternative si pun la dispozitie si biciclete electrice sau e-scutere pentru o deplasare mai rapida.

Cu siguranta ca acest domeniu este in plin avant si vor mai aparea si alte modele care sa imbine placutul cu utilul, sa poata fi folosite indiferent de vreme, sa fie confortabile si sa te simti in siguranta.

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *