Perfect match: nuanțe de ruj și fard pentru ochi care se potrivesc absolut tuturor


Fardurile sunt adesea potrivite cu culoarea ochilor, rujul – cu tonul pielii, există însă nuanțe care se potrivesc tuturor. Vă spunem mai jos cu care dintre ele merită să vă completați geanta cosmetică.

Pentru ochi

Negru.

Săgețile negre sunt considerate clasice – și se potrivesc cu adevărat tuturor. Singura întrebare este cum să le faci: mai ascuțite sau, dimpotrivă, să înmoaie puțin forma? Ar trebui să-ți alegi opțiunea în funcție de forma ochilor, carcasa pentru care este creat machiajul. Iar fardurile negre vor fi la îndemână pentru cele care, din când în când, se decid la un smokey eyes.

Albastru deschis.

Această opțiune pare de necrezut, dar albastrul deschis este, de asemenea, o culoare universală pentru machiajul ochilor. Este capabil să facă aspectul ochilor albaștri mai adânci, iar ochilor verzi și căprui vor adăuga strălucire.

Ciocolată neagră.

Nu prea cald, nici prea rece – acesta este motivul pentru care fetele pot purta în siguranță această culoare. Cu un creion maro închis, vă puteți atrage ochii, iar cu fardurile de această culoare, puteți crea un smokey frumos.

Culoarea prunei.

Plictisite de negru, maro pare demodat, iar albastru pur și simplu nu vă place? Le puteți înlocui. Această nuanță rară se potrivește fetelor cu orice culoare a ochilor. Nu vă fie teamă că va arăta prea accentuat, o săgeată cu un contur umbrit se va potrivi perfect într-un aspect de zi.

Auriu.

Este o nuanță moale, translucidă, care creează o acoperire subtilă cu o strălucire subtilă. Fardurile de această culoare pot fi folosite de oricare dintre noi.

Mai jos vorbim despre nuanțe de produse cosmetice pentru buze.

Roșu.

Cu rujul roșu, totul este clar fără alte întrebări: a devenit un clasic pentru că se potrivește tuturor fără excepție. Sarcina principală este de a alege nuanța „ta”.

Roz delicat.

Alegeți rujuri și luciu care amestecă roz delicat cu maro. Datorită acestui fapt, culoarea nu este prea caldă și nici prea rece, ceea ce înseamnă că poate completa armonios orice machiaj.

Nud.

Rujul nud va completa perfect orice look. Alegerea celui potrivit, apropo, nu este deloc dificil. 

Fucsia.

Această nuanță strălucitoare necesită curaj, dar nu devine mai puțin versatilă: dacă decideți să o adăugați la machiaj, nu veți regreta.

Coral.

Această nuanță combină portocaliul cald și rozul rece. De aceea este considerat universal.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *