O polițistă de 31 de ani suferă de o boală cruntă. Are nevoie de 30.000 de euro pentru a supraviețui, bani pe care familia sa nu îi are

Angela Stan este lucrează în cadrul Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Sighetu Marmației, are 31 de ani și a fost diagnosticată cu o boală crâncenă, o boală necruțătoare, o boală care nu ține cont de vârstă sau de dorința de a trăi.
 Angi, cum îi spun colegii,  suferă de cancer de col uterin cu metastază pulmonară pentru care are nevoie urgent de tratament la o clinică din Turcia, însă costurile sunt extrem de mari în raport cu posibilitățile familiei. Numai primele 6 procedee pe care trebuie să le urmeze ajung la suma de 30.000 de euro plus la care se vor adăuga și alte investigații medicale.

Colegii săi și nu numai încearcă să îi ofere sprijin. Orice ajutor este binevenit. Cei care pot face un bine care va fi răsplătit înzecit de Dumnezeu, pot dona în următoarele conturi ale soțului acesteia:

Stan Gheorghiță Alin – RO65BTRLEURCRT0445757401 – contul în EURO; RO18BTRLRONCRT0445757401 – contul în LEI; Se poate dona de asemenea si în contul de Revolut al soțului, Stan Gheorghita Alin 0752302200

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *