Doliu în sănătate! Un erudit medic s-a stins din viață

Un erudit medic din Iași s-a stins din viață. Anunțul a fost făcut de Institutul de Psihiatrie „Socola” Iași. Dorina Donciu a plecat la Ceruri în data de 2.03.2021.

„A fost un medic erudit, orientat mereu spre binele pacientului, permanent dornic să își îmbunătățească și perfecționeze nivelul de pregătire profesională.

O personalitate puternică, autentică, care emana cunoaștere, forță și viziune, un lider înnăscut, o persoană care reușea prin simpla prezență să-i impacteze pe ceilalți și să fie o sursă de pasiune, profunzime, bogăție, putere, vitalitate și inspirație.

A fost un foarte bun coleg, i-a ajutat necondiționat pe toți cei care au avut nevoie de sprijin și a menținut până la final o ținută demnă atât în relațiile profesionale, cât ți în cele personale, demnitatea fiind trăsătura care i-a confirmat autenticitatea incontestabilă. Doamna doctor Donciu va rămâne în memoria și în sufletul celor care au cunoscut-o. De fiecare dată când un om valoros ne părăsește, reflectăm din nou la condiția umană, la sensul și scopul omului pe pământ, și încercăm să ne reamintim adevăratele valori pentru care merită să trăim! Dumnezeu să o odihnească! Drum lin în lumină, Doamna Doctor Dorina Donciu!”, este mesajul Institutului de Psihiatrie Socola.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com