VIDEO Scandalos! Parlamentar din Botoșani filmat în timp ce votează amendamentele pe buget și în locul colegilor. Vezi reacția sa!

Un parlamentar AUR din Botoșani este acuzat că ar fi votat amendamentele pe buget și în locul colegilor. Deputatul USR Filip Havârneanu l-a acuzat, pe Facebook, pe botoșăneanul Lucian Feodorov, de la AUR, că a votat de nouă ori cu două cartele.

AUR FURĂ și îmi explică de ce este în regulă. Al 3lea deputat prins în ultima jumătate de oră că votează cu mai multe cartele. Repede au sărit și colegii lui să îi ia apărarea că totul este normal, așa se face. Am sperat că AURUL doar votează cu PSD, nu că le-au luat și din metehnele vechi.Trist. Acesta nu este Parlamentul în care vreau să fiu!”, a spus Havârneanu.

Deputatul AUR i-a răspuns că o colegă i-a “dat mandat”.

Video: Filip Havârneanu

2 thoughts on “VIDEO Scandalos! Parlamentar din Botoșani filmat în timp ce votează amendamentele pe buget și în locul colegilor. Vezi reacția sa!

  1. Deputatul asta de la AUR, cat a fost director, prin felul lui de a conduce a tinut sub un stres continuu pe toti subalternii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *