Valeriu Iftime, despre prietenia FC Botoșani-FCSB: „Îndreptați-vă mintea și filosofia!”

Valeriu Iftime, finanțatorul lui FC Botoșani, le-a răspuns celor care îi acuză echipa că ar fi „vasala” celor de la FCSB. Din 9 confruntări directe în Moldova, botoșănenii n-au smuls decât un punct. Duminică seara, FCSB s-a impus cu 2-0, după reușitele lui Tănase și Olaru

În sezoanele trecute, FC Botoșani a fost bănuită de CFR Cluj și Craiova că ar fi fost o aliată a FCSB-ului. 

FCSB a achitat în această iarnă 661.000 de euro în schimbul lui Denis Haruț și a ajuns astfel la un total de peste 3 milioane de euro plătiți celor de la Botoșani în schimbul jucătorilor cumpărați de acolo.

Valeriu Iftime: „FCSB m-a bătut fiindcă a fost mai bună”

„După rezultatul ăsta, ce apare poate doar să alimenteze teoria conspirației că Botoșaniul e prietena FCSB-ului. Dar eu nu aș băga nimic în seamă și cred că am depășit acest moment. Nu am văzut o echipă care să se dea la o parte. FCSB-ul m-a bătut fiindcă a fost mai bună. 

Anul acesta, FCSB mi-a administrat două bătăi destul de severe pe care e greu să le digerăm (n.r. – 1-4 și 0-2). Asta e, am luat bătaie de la alții mult mai slabi la Botoșani. Sper că lumea să-și îndrepte mintea și filosofia legată de acest tip de relație între Botoșani și FCSB. N-are legătură cu scorul, e o relație de business, ei au avut patru jucători de la Botoșani în teren (n.r. – Haruț, Miron, Oaidă și Moruțan). De ce aș avea respect sau prietenie pentru FCSB? Noi jucăm fotbal cât putem”, a spus Valeriu Iftime, la GSP Live. 

Cât a plătit FCSB pentru „cumpărăturile” de la Botoșani

Tocmai afacerile dese și cu sume mari au provocat suspiciunea rivalelor. Rezultatele înregistrate în meciurile directe dintre FC Botoșani și FCSB au alimentat multă vreme bănuiala, din moment ce moldovenii nu izbutesc aproape deloc să-i învingă pe bucureșteni, scrie gsp.ro.

Jucător Sumă (€)
Moruțan 1.000.000
Oaidă 700.000
Haruț 661.000
Golofca 400.000
M. Roman I 400.000
Soiledis 75.000
Miron gratis
TOTAL 3.236.000

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *