Un bărbat mort de doi ani, sancționat de polițiști pentru că a ieșit pe stradă după ora 23.00

Bărbatul din localitatea Râșnov a murit în urmă cu doi ani, iar în luna ianuarie a fost sancționat de polițiștii locali din Râșnov pentru că a ieșit pe stradă după ora 23.00 fără a avea declarație pe propria răspundere. Asociaţia pentru Siguranţă Urbană şi Mediere (ASUM) Braşov a publicat documentul în care scrie: „În seara zilei de 23 ianuarie 2021, la ora 23.20, a fost surprins pe strada Vlad Ţepeş fără a deţine asupra sa declaraţia pe propria răspundere, încălcând prevederile Legii 55/2020”, potrivit Mediafax.

O reacție a venit și din partea Primăria Râșnov, iar reprezentanții au transmis că este vorba despre o eroare, bărbatul decedat fiind confundat cu fratele său.

„În primul rând nu este vorba despre o amendă, ci despre un avertisment. Datele de identificare (CNP, adresa) ale persoanei avertizate sunt cele corecte. În momentul în care agentul Poliției Locale a completat numele și prenumele persoanei în cauză s-a produs o eroare materială. Mai exact la prenume a fost trecut fratele celui oprit de agenți, care a decedat în 2019. Agentul îi cunoștea pe cei doi, care erau frați și de aceea s-a produs greșeala respectivă”, au anunțat, pe Facebook, reprezentanții instituției.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *