Top 6 sporturi pe care poți paria online cu Betfair

Una din cele mai populare si bine promovate agentii de pariuri sportive din tara noastra, Betfair vine in ajutorul clientilor sai cu optiuni speciale, precum pariatul impotriva altor jucatori, adresandu-se mai ales celor cu experienta. Insa spre ce sporturi te poti indrepta cand alegi sa faci un pariu pe aceasta platforma?

 De la lansare, in 1999, Betfair a devenit un adevarat jucator pe piata agentiilor de pariuri sportive online, bucurandu-si clientii cu cote mari si pariuri clasice sau optiunea de a paria impotriva altor jucatori, daca se doreste acest lucru. Numarul ridicat de participanti activi duce la popularitatea consistenta a platformei unde se desfasoara un minimum de 7 milioane de tranzactii zilnice. Care sunt evenimentele favorite ale jucatorilor romani?

 Fotbal

Ofertele zilnice ale agentiei de pariuri sportive Betfair includ meciuri de fotbal pe care romanii le sorb din priviri si unde se grabesc sa isi joace bugetul. Totodata, platforma este accesibila si din alte tari, astfel ca numarul fanilor microbisti care pot sa isi incerce norocul la o cota buna va fi si mai mare.

Daca te decizi sa joci cu miza fixa la meciurile de fotbal, afla ca ai la dispozitie peste 70 de optiuni de pariere, unele fiind disponibile si pentru pariere live, in timpul partidei. Nu vor lipsi ligile europene de fotbal (Anglia, Franta, Brazilia, Germania), existand si optiune pentru Liga I romaneasca, intalnind si ligi inferioare unde oportunitatile pot fi mai putin stufoase.

In special la fotbal, platforma de betting exchange este de folos microbistilor deoarece acestia fac prognosticuri, asteptandu-i pe alti jucatori sa parieze impotriva lor. Optiuni majoritare pentru meciurile de fotbal sunt deciderea castigatorului, scorul final sau la pauza, primul gol, numarul total de goluri sau handicapul european.

 Tenis

Spre deosebire de alte agentii de pariuri, BetFair are oferte foarte bune la meciurile de tenis in ciuda faptului ca optiunile de pariere nu sunt foarte variate, in competitiile ITF putand decide doar cine castiga partida. Totusi, pot aparea pe parcurs pariuri speciale la care adera fanii cu dare de mana ai tenisului, iar numarul partidelor pe care poti paria este crescut comparativ cu ofertele competitiei.

Avand in vedere ca Simona Halep se afla pe o pozitie de top in WTA, atentia iubitorilor de sport se indreapta si mai mult spre competitiile la care participa sportiva.

Printre biletele pe care le poti juca se afla determinarea castigatorului meciului, al primului set sau al setului al doilea, scorul corect sau numarul total de game-uri.

Baschet

Acest sport nu este tocmai cel mai important pentru tara noastra, ajungand aici mai tarziu, mai exact in 1920, cand a avut loc un prim meci de demonstratie. Totusi, in timp, acesta a surprins un public fidel al carui numar de indivizi creste in continuare, iar printre acestia se vor afla si acei aventurieri gata sa faca un pariu. Cea mai cunoscuta competitie din lume de pe aceasta nisa de piata, NBA, este urmarita si in tara noastra si se gaseste pe cote de pariuri pe BetFair.

Avand in vedere ca vorbim despre un sport de echipa, pot exista numeroase variabile, de la forma unui jucator si pana la minutele pe care le petrece pe teren sau conformatia echipei. Pentru pariorii incepatori poate fi un avantaj ca numarul de optiuni este mai mic, cel putin decat in cazul fotbalului, Betfair punand la dispozitie pana la 40 de optiuni, printre care prognosticul pe echipa castigatoare, pe totalul de puncte, pe handicapul de puncte ori pe pauza/final.

 Handbal

Daca agentiile concurente nu se deranjeaza sa puna cote si pentru meciurile din competitiile nationale, Betfair alege sa ofere clientilor sai aceasta oportunitate si le include printre evenimentele sportive mai importante, precum competitiile internationale (Campionatul Mondial, ligile nordice, Liga Campionilor), acolo unde vei avea la dispozitie pana la 15 optiuni de pariere pe meci, unde te poti folosi de ponturi pentru a avea sanse mai mari.

Principalele prognosticuri pot fi date pe echipa castigatoare, numarul de goluri, handicap sau sansa dubla.

 Volei

Voleiul nu e neaparat cel mai popular sport din tara noastra, insa are propriul sau public, iar competitiile internationale pot atrage atentia. Printre evenimentele de top pe care le gasesti pe Betfair si pe care poti paria se numara ligile internationale (Polonia, Rusia, Brazilia, Coreea de Sud) si divizia A1 Romania, printre altele, existand atat competitii pentru barbati, cat si pentru femei.

Ai la dispozitie peste 10 optiuni de pariere, cele mai populare fiind prognosticarea castigatorului meciului, handicapul de puncte si echipa castigatoare pe set.

Hochei

Hocheiul pe gheata poate fi un sport necunoscut multor romani, insa el prezinta popularitate in afara, mai ales in Canada, unde NHL e o competitie urmarita de milioane de oameni. Desi avem si noi o Federatie Romana de Hochei pe gheata, regulile europene sunt diferite fata de cele nord-americane, asa ca sa te apuci sa pariezi fara a cunoaste, macar, regulile de baza si echipele cu cele mai mari sanse poate duce la pierderi substantiale din buzunarul tau.

Totusi, Betfair lucreaza si in alte tari, iar popularitatea ligilor nationale europene este in crestere, asa ca vei avea la dispozitie pentru NHL peste 40 de optiuni de pariere. Pariorii mai pot fi interesati si de competitia KHL cu acelasi numar de optiuni de pariere. In cazul evenimentelor sportive din categoriile inferioare, variantele de pariere scad la pana la un total de 20 de optiuni.

Sporturi cu motor

Pasionatii de sporturi cu motor se pot, si ei, angrena intr-un simplu pariu, sau mai multe, caci exista optiuni si pentru Formula 1, si pentru NASCAR, printre altele. Aici, poti alege care pilot crezi ca va castiga campionatul sau o anumita cursa si care va fi constructorul campion al sezonului, de pilda.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *