Marius Croitoru, discurs ”spumos” despre implementarea VAR în Liga 1: Nu mai cred în Moș Gerilă. Îl aștept pe Bugs Bunny

FC Botoșani a fost învinsă de FCSB cu 0-2, meci la finalul căruia Marius Croitoru a avut, la conferința de presă, un discurs plin de ironii despre implementarea sistemului VAR în Liga 1. Antrenorul de la FC Botoșani a recunoscut că nu se așteaptă la introducerea video arbitrajului în ierarhia internă, pe care o consideră extrem de importantă, pentru că nu mai crede în ”Moș Gerilă”.

E o problemă mare. Am văzut ultimele trei meciuri ale noastre, am avut trei penalty-uri clare, n-au fost faulturi la jumătatea terenului, sunt faze care pot schimba ierarhii, care pot distruge sau influența poziții în clasament, munca de un an de zile. Avem nevoie de VAR. Nivelul echipelor se egalizează, ajungi tu, ca antrenor, liniștit pe bancă, pentru că știi că se va îndrepta greșeala. Dar nu mai cred de mult în Moș Gerilă, crede-mă, nu mai cred de mult. (n.r. Aștepți iepurașul de Paște?) Îl aștept pe Bugs Bunny. În Moș Gerilă nu mai cred de mult, din păcate, mulți îl așteaptă”, a declarat Marius Croitoru.

După înfrângerea cu FCSB, FC Botoșani este pe locul cinci în Liga 1, cu 37 de puncte, și are un avans de patru lungimi în fața UTA-ei, formație aflată pe a șaptea poziție, prima de sub linia care desparte play-off-ul de play-out.

Valeriu Iftime, patronul echipei antrenate de Marius Croitoru, consideră, de asemenea, esențial VAR-ul pentru Liga 1 și a transmis că o soluție pentru implementarea sistemului ar fi ca cele 16 echipe să acopere costurile.

VAR este o rezolvare a noastră, strângem noi cureaua dacă FRF nu are bani. Arbitrii trebuie să-i plătim noi. 500 de mii de euro e o chestie rezolvabilă, eu sunt de acord să se ia bani din drepturile TV, vreau asta pentru curățirea fotbalului. Soluția mea ar fi o ședință la Ligă cu cine vrea să dea bani. 500 de mii împărțit la 16 cluburi nu e o așa mare problemă”, a declarat Valeriu Iftime, în urmă cu trei zile, la Fotbal Club, de la Digi Sport.

Sursa: digi sport

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *