Cât de iubită și apreciată era! Mesaje pline de regret după moartea Violetei Bidașcă. Când va fi înmormântată

Moartea Violetei Bidașcă, soția unuia dintre patronii de la Pita, a îndoliat sute de botoșăneni. Rude, prieteni, angajați sau foști angajați au transmis mesaje de regret după moartea acesteia. Violeta Bidașcă s-a stins din viață pe patul de spital după ce a fost infectată cu COVID-19.

Trupul neînsuflețit al acesteia a fost depus la capela Bisericii Sf. Spiridon. Aceasta va fi condusă pe ultimul drum duminică, la ora 13.00. 

Iată câteva dintre mesajele transmise de apropiați:

Doamne fereste! Violeta, nu-mi vine sa cred ca ai plecat printre ingeri. Nu-mi revin! Dumnezeu sa te odihneasca! Trist, trist, trist… De ce? De ce, Doamne? COVID-ul acesta a distrus familii intregi…

Doamne …..Violeta draga .. tu care-mi spuneai ca la vara ne vom intalni , dupa atatia ani …. Sincere condoleante ! Dumnezeu sa te ierte !”

„Sincere condoleanțe și Dumnezeu să te ierte. Odihnă veșnică în împărăția cerurilor. Nu îmi vine să cred că ai plecat așa de repede și tânără”

„Condoleante familie indurerate ! Violeta nu am gandit ca o sa avem asa o despartire crunta, prea devreme ai plecat dintre noi ! Dumnezeu sa te ierte , drumul sa-ti fie lin spre cer!”

Sfâșietor! Soția unui cunoscut patron din Botoșani a murit după ce s-a infectat cu COVID-19

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *