Gigi Becali face orice pentru titlu! FCSB face deplasarea pentru meciul cu FC Botoșani cu un charter

foto gsp.ro

FCSB este lider în clasamentul Ligii 1, cu 51 de puncte adunate în 24 de meciuri, la egalitate cu CFR Cluj, iar Gigi Becali face orice pentru ca echipa sa să câștige titlul la finalul sezonului 2020 – 2021. Echipa antrenată de Toni Petrea o întâlnește pe FC Botoșani în etapa 25 din Liga 1, pe stadionul „Municipal”, iar Gigi Becali a luat o decizie importantă înaintea duelului cu echipa lui Marius Croitoru, toate acestea pentru a-i proteja pe jucătorii fostei vicecampioane a României.

ProSport a aflat că Gigi Becali a băgat mâna adânc în buzunar înaintea meciului cu FC Botoșani din etapa 25. Latifundiarul din Pipera a închiriat un charter pentru ca delegația FCSB-ului să ajungă cât mai repede la Botoșani și pentru a nu risca ca elevii lui Toni Petrea să fie obosiți la ora meciului.

FCSB face deplasarea pentru meciul cu FC Botoșani cu un charter

Patronul formației  roș-albastre a dorit să evite ca fotbaliștii săi să facă o deplasare de aproximativ 7 ore cu autocarul, iar acesta a închiriat un charter pentru ca delegația FCSB-ului să plece sâmbătă după-amiază. Avionul în care se vor afla fotbaliștii echipei antrenate de Toni Petrea va ateriza la Suceava după un zbor de aproximativ o oră și 10 minute.

Delegația FCSB-ului va fi așteptată la Suceava de un autocar pentru a face deplasarea de aproximativ 40 de kilometri până la Botoșani. Astfel, „perlele” lui Gigi Becali vor sta pe drum în jur de două ore, iar la ora meciului cu echipa lui Marius Croitoru vor putea să dea 100%.

FCSB n-a mai câștigat titlul de aproape 6 ani

FCSB speră la câștigarea titlului în sezonul 2020 – 2021, după ce nu a mai luat trofeul din ediția 2014 – 2015. De atunci, echipe precum Astra Giurgiu (2015 – 2016), FC Viitorul (2016 – 2017) și CFR Cluj (2017 – 2018, 2018 – 2019 și 2019 – 2020) au câștigat titlul.

One thought on “Gigi Becali face orice pentru titlu! FCSB face deplasarea pentru meciul cu FC Botoșani cu un charter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *