Un bărbat care și-a dus tatăl cu fractură la spital, în Botoșani, l-a luat acasă mort, după ce s-a infectat cu o bacterie şi Covid

Un bărbat din Botoşani reclamă faptul că şi-a internat tatăl pentru o intervenţie banală şi l-a luat mort după ce s-a infectat în spital cu o bacterie şi cu Covid. Şi tot acolo, fiica unei femei spune că nu a fost lăsată nici măcar să-şi ia adio de la mama ei la telefon, scrie Observatornews.

Un bărbat din Botoşani susţine că a încercat 9 zile să afle veşti despre tatăl său internat la spitalul judeţean. Dimineaţă a venit cea de care se temea cel mai mult: bătrânul a murit.

Drama a început când bărbatul de 83 de ani a a fost internat cu o fractură la picior. În spital a luat o bacterie şi Covid, spune fiul său.

Fiul unui pacient: Operaţia a fost bună, reuşită, aşa mi s-a spus. După câteva zile, a apărut o infecţie de care domnul doctor spunea că ar fi venit cu ea de afară. Când am întrebat cum e posibil să fie după 10 zile pozitiv, a spus că e din cauza tatălui, că nu a purtat mască”.

Reprezentanţii spitalului recunosc că bătrânul a luat coronavirus de la un coleg de salon.

Ioan Asaftei, purt de cuv spitalul județean Botoșani: A șasea sau a saptea zi, un pacient internat a fost depistat pozitiv si atunci s-a luat masura testarii tuturor pacientilor din salonul respectiv”

Fiul reclamă faptul că în toată această perioadă i-a fost imposibil să ia legătura cu tatăl său.

Fiul unui pacient: ”Mi s-a spus că doarme. A doua zi iar că doarme, duminică iar doarme. Nu vi se pare ceva anormal ca doarme de 3 zile? Întotdeauna ni se spune că e din cauza varstei. I-am spus şi domnului doctor, haideţi să facem un barem de vârstă după care nu-i mai aducem la spital, dacă tot mor şi nu au nicio şansă?”

O experiență tragică la acelaşi spital a avut o altă familie. Elena Miron şi-a internat mama, împotriva voinţei ei, cu suspciune de Covid.

2 thoughts on “Un bărbat care și-a dus tatăl cu fractură la spital, în Botoșani, l-a luat acasă mort, după ce s-a infectat cu o bacterie şi Covid

  1. Multiple cazuri de deces in spitalul din Botosani de parca s_ar trata numai covidul, celelalte boli nu au leac.Multa lume spune ca se tem sa se interneze in spital de frica ca mor acolo.
    Parca se spunea odata ca la salarii europene sa se faca act medical european.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *