Valeriu Iftime, cuvinte de laudă la adresa mijlocașului sirian: Rar am văzut un astfel de jucător!

Mohamoud Al Mawas, mijlocașul celor de la FC Botoșani în vârstă de 28 de ani, este lăudat de Valeriu Iftime, cel care consideră că a dat lovitura. Sirianul care a fosta les cel mai bun stranier din Asia în luna ianuarie 2021 l-a impresionat pe finanțatorul clubului FC Botoșani. Valeriu Iftime este încântat de modul în care Mohamoud Al Mawas  se prezintă la antrenamente, dar și de prestațiile acestuia la meciurile lui FC Botoșani.

„Sunt foarte mulțumit de Al Mawas. Este mereu cu zâmbetul pe buze, politicios, nu face nazuri că se antrenează sau că joacă pe terenuri înghețate, plus că dă totul pe teren din primul și până în ultimul minut. Spre deosebire de Keyta, care stă în vitrină la FC Botoșani, Al Mawas se implică altfel. Mă bucur că am adus un astfel de fotbalist la FC Botoșani, dar și în Liga 1. Sunt convins că mai are multe de arătat”,a spus Valeriu Iftime, conform Pro X.

Meciul dintre FC Botoșani și Gaz Metan Mediaș, scor 2-1, a fost urmărit de foarte mulți sirieni, iar aceștia au luat cu asalt pagina de Facebook a clubului. Postarea care anunța golul înscris de Al Mawas a adunat peste 6.000 de aprecieri și 2.000 de comentarii.

„Mawas este mândria Siriei, să vă răsplătească Dumnezeu, Janser Siria și Buchani”, a postat Mohammed SY. ”Bravo, băiete!”, a scris și Mouaz Ismail Shaker.

„Îi adresăm cele mai calde felicitări jucătorului nostru internațional, Mahmoud Al-Mawas, pentru că a marcat golul victoriei pentru echipa sa, a postat și Asem M Abse.

Sursa: ProSport

One thought on “Valeriu Iftime, cuvinte de laudă la adresa mijlocașului sirian: Rar am văzut un astfel de jucător!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *