Locuri de muncă în școlile și primăriile din județul Botoșani

Mai multe instituții publice din județul Botoșani au scos la concurs posturi spre a fi ocupate. Primăria Comunei Corlăteni, Judeţul Botoșani organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție, vacante, de referent, la Compartimentul Administrație Publică. Vezi aici condițiile!

Serviciului Public pentru Administrarea Piețelor, Oborului și Cimitirelor aflate în proprietatea municipiului Botoșani, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale de execuție, vacante, de gropar la Birou Administrare Piețe, Obor și Cimitire. Vezi aici condițiile!

Primăria Comunei Bălușeni, județul Botoșani, organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă determinată de 1 (un) an a funcției contractuale de execuție, din cadrul Biroului Implementare Proiecte Europene. Vezi aici condițiile!

Școala Gimnazială „Spiru Haret” din Dorohoi, județul Botoșani organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor contractuale de execuție vacante de: muncitor calificat; îngrijitor (2 posturi). Vezi aici condițiile!

Școala Gimnazială „Spiru Haret” din Dorohoi, județul Botoșani organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă determinată a funcției contractuale de execuție temporar vacante de paznic. Vezi aici conditiile!

Primăria Municipiului Botoşani organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție, vacante, de muncitor calificat, grad profesional III – electrician în cadrul Serviciului Edilitare. Vezi aici condițiile!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *