Diagnostic crunt pentru o mamă cu doi copii din Botoșani. Irina și copilașii săi au nevoie de ajutor

Irina Ciocoiu, o femeie de 38 ani, are nevoie urgentă de ajutor. Bolnavă de cancer (leucemie), aceasta locuiește în satul Sarafinesti, comuna Corni. Irina este mama a doi copilași minunați- un băiețel de 11 ani și o fetiță de doar de 5 anișori.

Leucemia acuta mioloblastica și anemia severa au recidivat în luna decembrie 2020, si Irina Ciocoiu are nevoie urgentă de sânge și trombocite. Ea a efectuat si un transplant de celule stem în data 31.10.2019.

„Nu contează grupa sanguina, oricine poate dona pentru ea la orice Centru de Transfuzie cu mentiunea:Spitalul IRO Iasi- Ciocoiu Irina-Alina. Pentru trombocite este nevoie de donatori barbati pana in 45 ani, care sa doneze direct la Iasi la Centrul de Transfuzie de lângă Spitalul Spiridon cu mentiunea:Spitalul IRO Iasi- Ciocoiu Irina- Alina.( Rog donatorii sa-mi trimită poza cu cuponul/ adeverința 0762225673) sa le putem prezenta la Spital Iro Iași. Ulterior Irina, va pleca la Fundeni( Bucuresti) pentru un nou transplant limfocite, și persona din Germania care a donat prima data celule stem va dona din nou pentru ea. Irina are nevoie de limfocite, deoarece după transplantul de celule stem hematopoietice, boala ei a revenit, din cauză că în organism au mai rămas câteva celule maligne În această situaţie este nevoie de limfocite sănătoase care să le distrugă pe cele maligne. Irina duce o luptă grea cu cancerul, și face si ședințe chimioterapie și radioterapie că sa poata învinge boala necruțătoare”, spune Simona Elena Șuhan.

Majoritatea banilor veniți în casă pleacă pe tratamente, investigații, medicamente necesare, spitalizări, drumuri către Iași și București.
Pentru aceasta, Irina are nevoie de ajutorul nostru al tuturor, deoarece toate sunt foarte costisitoare și soțul ei ocupandu-se de copilași, a rămas și fără loc de muncă.
Noi nu ne putem imagina cum este ca să fii bolnav și neputincios și să nu ai bani că sa te tratezi și să le oferi copilasilor tai strictul necesar, după ce 15 ani au muncit în afara țării și banii câștigati i-au investit într-o casuta, pentru ca copilașii să aibe un acoperiș deasupra capului. Nu ne putem imagina toate acestea, dar Irina trece prin acest coșmar și are o șansă, doar prin noi! Va rog sa nu luam zâmbetul copilasilor și să luptăm pentru mămică lor. Te rog, implică-te și tu pentru mamica acesta, greu încercată”, este rugămintea Simonei.
Doneaza pentru Irina!
Donatii se pot face in conturile bancare de mai jos, deschise pe numele tatălui Ciocoiu Ioan, deschis la Banca Transilvania
IN LEI: RO66BTRLRONCRT0586281601
IN EURO: RO16BTRLRONCRT0586281601
COD SWIFT: BTRLRO22
O puteti contacta direct pe mamica: Irina Ciocoiu:telefon: 0040759304618, strada Libertății, sat Sarifinesti comuna Corni, județul Botoșani sau orice relații suplimentare Simona Elena: 0040762225673.
 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *