Cursurile cu prezență fizică, suspendate la Botoșani în cinci clase și o grupă de grădiniță din cauza COVID. Vezi de la ce școli!

Foto: Newsmaker

Cursurile cu prezență fizică din cinci clase și o grupă de grădiniță din județul Botoșani au fost suspendate timp de două săptămâni, după confirmarea unor cazuri de coronavirus. Este vorba de o grupă cu 28 de copii de la Grădinița 19 din municipiul Botoșani, o clasă de la Școala nr.7 din Botoșani, o clasă de la Școala ”Al.I.Cuza” Dorohoi, o clasă de la Liceul Teoretic ”Grigore Antipa” Botoșani și o clasă de la Școala 17 Botoșani. În total este vorba de 152 de copii care au trecut la lecții online, după ce au început cursurile din semsstrul al doilea cu prezența fizică. Directorul Direcției de Sănătate Publică Botoșani, Monica Adăscăliței, a declarat, marți, într-o conferință de presă, că elevii au luat virusul din familii și nu din școală.

Elevii care au fost depistați pozitiv cu noul coronavirus s-au contaminat din focare familiale și nu din școală. Asta a reieșit din anchetele epidemiologice”, a precizat directorul DSP Botoșani. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *