Scandal între soacră și noră, tranșat în instanță. Ce au decis judecătorii

Scandalul dintre o noră și soacra sa din comuna Tudora a fost tranșat de instanță. În timp ce nora a apelat la o emisiune Tv pentru a se plânge de supărarea sa, soacra a apelat la instanță, unde a acuzat-o pe noră că a defăimat-o. Judecătoria Botoșani a respins, însă, acțiunea soacrei ca fiind nefondată. Decizia nu este însă definitivă.

Soacra, din comuna Tudora, spune că nora sa i-a prejudiciat imaginea în localitatea respectivă. Tudoreanca, spun cunoscuții, este știută în comună ca fiind o femeie cu frică de Dumnezeu, familistă, care a muncit pentru a le face un viitor bun copiilor săi. Nu fără sacrificii însă. Atunci când datoriile au copleșit-o, iar soțul său nu mai putea să lucreze, femeia a fost nevoită să ia calea străinătății. 

Nu i-a fost ușor. Povestește că ziua făcea curățenie în locuințe, iar seara lucra la un restaurant. Banii pe care îi făcea îi trimitea acasă. Când s-a întors însă din Italia a descoperit că oamenii o priveau diferit, erau zvonuri la toate colțurile și nu înțelegea ce se întâmplă. În timp a aflat că tocmai nora sa o făcea de rușine și spunea despre ea că în străinătate ar merge cu diverși bărbați pentru a face bani. Ceea ce inițial a fost o bârfă la marginea șanțului a luat amploare, iar femeia s-a văzut nevoită să îi ceară socoteală nurorii în instanță. 

„Eu am dat-o în judecată, dar nu am dat-o în judecată că vreau bani sau altceva de la ea. Eu vreau să îi arăt adevărata față și să îi mai slăbesc din demersuri, dar nu știu dacă am reușit că ea este o fire foarte ….ce să spun… un personaj negativ cu toate însușirile pe care le poate avea un om, un vocabular vulgar, ne-a excrocat familia”, ne-a declarat tudoreanca.

Femeia spune că nora sa  a mai fost căsătorită, dar atât prima căsătorie, cât și cea cu fiul său s-au terminat din cauza infidelității acesteia. 

„Îi spunea fiului meu că mama lui umblă cu bărbați. Pe mine mă îndepărta de soț ca ea să își poată atinge scopurile. Vă dați seama, așa ceva la noi în familie nu s-a mai văzut”, spune, plină de revoltă, soacra.

Aceasta spune că îi trimitea bani nurorii din Italia pentru a plăti diverse facturi, iar într-un final a descoperit că acestea nu au fost plătite, ba mai mult, au fost făcute și credite pe numele bunicului fiului său. 

Ea avea datorii din vechea căsătorie, trebuia să plătească despăgubiri fostului soț și acolo mergeau banii infinit. Ca să producă în familia noastră rupturi și ea să își poată face toate tărășeniile, lovea în copilul meu și îi spunea: mama ta e o…. mama ta e o dezmățată și tot așa.”, povestește soacra.

Ea susține însă că lupta din instanță cu nora sa nu are ca scop să îi ia banii, ci a vrut să o liniștească. Tocmai de aceea, suma cerută ca daune morale este una modică. Banii ar fi ajuns în contul nepoțelului său când acesta va împlini 18 ani.

Între timp tânăra mămică și soțul său s-au războit în instanță pentru custodia copilului lor. Prima decizie a instanței a fost în favoarea bărbatului, dar deocamdată nu este definitivă. Soacra spune că în continuare copilul se află în grija mamei pentru că tatăl nu a vrut să îl ia cu forța, ci așteaptă decizia finală a instanței astfel încât să nu mai fie nicio problemă.

„Noi putem lua copilul doar dacă ea vine în țară pentru că este o hotărâre executorie, dar ea de asta nu vine în țară. Știe că în Germania nu putem să mergem să îl luăm fără o hotărâre definitivă a instanței”, a spus soacra.

La rândul său, nora a declarat, în cadrul unei emisiuni televizate, că soacra i-a făcut zile fripte în timpul căsniciei și la rândul său ar fi făcut afirmații mincinoase la adresa sa. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *