Incident neobișnuit! Un bărbat beat criță a căzut cu capul de trotuar când încerca să urce într-un autobuz

Ce-și face omul cu mâna lui! Un bărbat de 74 de ani, din municipiul Suceava, a ajuns la spital după ce a băut până nu a mai știut de el, apoi, când a încercat să urce într-un autobuz, a dat cu capul de trotuar.

Incidentul a avut loc vineri, în stația de autobuz din zona centrală a municipiului Suceava, situată pe str. Ana Ipătescu pe sensul de mers către cartierul Burdujeni. Bărbatul stătea  pe o bancă de așteptare și fiind în stare avansată de ebrietate a ațipit. La un moment dat acesta s-a ridicat, a făcut câțiva pași și având în vedere starea avansată de ebrietate în care se afla, s-a dezechilibrat, și a căzut între bordura trotuarului și autobuzul de transport călători care se afla în staționare.

Incidentul a panicat atât martorii aflați la fața locului, cât și conducătorul auto care a solicitat ajutor prin SNUAU 112. Polițiștii l-au testat cu aparatul etilotest pe bătrân indicând o alcoolemie de 1,01 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior, acesta a fost transportat la Spitalul Județean Suceava în vederea efectuării investigațiilor medicale de specialitate și acordării de îngrijiri medicale. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *