Indivizii care au spart mai multe locuințe din Botoșani și au ucis două pisici, plasați sub control judiciar. Ei sunt frați

Cei doi bărbați de 45 de ani, care au spart mai multe locuințe și societăți comerciale și au ucis două pisici,  au fost plasați sub control judiciar. Ei sunt frați gemeni. Potrivit Inspectoratului de Poliție Județean,  instanța de judecată a dispus măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile față de cei doi frați, unul din comuna Bosanci, județul Suceava, respectiv din comuna Stăuceni, județul Botoșani, ce au fost reținuți la data de 17 februarie 2021, fiind cercetați sub aspectul comiterii infracțiunilor de furt calificat, distrugere, violare de domiciliu și uciderea animalelor cu intenție. Potrivit sursei citate, aceștia, în perioada 13 septembrie 2020 – 15 februarie 2021, ar fi comis mai multe fapte de furt calificat din societăți comerciale și din locuințe de pe raza municipiului Botoșani, bunurile sustrase constând în sticle de băuturi alcoolice, un televizor LCD, un telefon mobil și o bicicletă. De asemenea, la data de 13 septembrie 2020 cei doi au pătruns, fără drept, în curtea locuinței unei femei din municipiul Botoșani, împrejurare în care au distrus un geam al locuinței, după care au ucis, cu intenție, doi pui de pisică ce aparțineau persoanei vătămate.

Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunilor menționate mai sus, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoșani, cauza urmând a fi soluționată procedural”, se mai arată în informarea IPJ Botoșani. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com