Cutremurător! Copil de 14 ani, găsit spânzurat în grădină

Un adolescent de 14 ani a fost găsit spânzurat, într-o grădină din satul Răcăteșu, comuna Târlișua, Bistrița-Năsăud. Din păcate echipajele medicale ajunse la fața locului nu au mai putut face nimic pentru a-l salva pe copil. Adolescentul de 14 ani a fost găsit spânzurat de un copac, într-o grădină din Răcăteșu, comuna Târlișua. Descoperirea macabră a fost făcută de către unchiul copilului.

La fața locului au intervenit două echipaje medicale, un echipaj de terapie intensivă mobilă și unu aparținând Serviciului de Ambulanță Județean. „Din păcate nu s-a mai impus începerea protocolului de resuscitare, copilul prezentând pete cadaverice și rigiditate, astfel încât echipajul medical a declarat decesul acestuia la locul solicitării”, a declarat purtătorul de cuvânt al SAJ Bistrița-Năsăud, Ciprian Păcurar.

Adolescentul era în clasa a 8-a și provenea dintr-o familie dezorganizată, potrivit investigațiilor făcute de oamenii legii. Până la această oră, nu se cunoaște dacă minorul a lăsat un bilet de adio, prin care să-și motiveze gestul extrem.

Sursa: Click.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *