Doi bărbați, reținuți de polițiști după ce au spart mai multe societăți comerciale și locuințe din municipiul Botoșani

barbat retinut de politie- catuse- arest- BotosaniDoi bărbați au fost reținuți pentru 24 de ore de polițiști după ce au spart mai multe locuințe și societăți comerciale din municipiul Botoșani. Cei doi indivizi din comuna Bosanci, județul Suceava, respectiv din comuna Stăuceni, județul Botoșani, ambii în vârstă de 45 ani, sunt cercetați sub aspectul comiterii mai multor fapte de furt, furt calificat, distrugere, violare de domiciliu și uciderea animalelor cu intenție, a declarat Delia Nenișcu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean.

Potrivit sursei citate, în perioada 13 septembrie 2020 – 15 februarie 2021 cei doi bărbați ar fi comis mai multe fapte de furt calificat din societăți comerciale și din locuințe de pe raza municipiului Botoșani, bunurile sustrase constând în mai multe sticle de băuturi alcoolice, un televizor LCD, un telefon mobil și o bicicletă. De asemenea, la data de 13 septembrie 2020 cei doi au pătruns, fără drept, în curtea locuinței unei femei din municipiul Botoșani, împrejurare în care au distrus un geam al locuinței, după care au ucis cu intenție doi pui de pisică ce aparțineau persoanei vătămate.

În urma activităților desfășurate polițiștii au reușit identificarea celor doi bărbați pe raza municipiului Botoșani și au recuperat o parte din prejudiciul cauzat prin activitatea infracțională. Aceștia au fost introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Botoșani, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentați în fața instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă, a declarat Nenișcu.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com