Circulație în condiții de iarnă pe drumurile din județul Botoșani, anunță Infotrafic

ninsoare, stiri, botosaniCentrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române informează că, joi dimineață, se circulă în condiții de iarnă pe drumurile din Botoșani, acolo unde, ca urmare a ninsorilor căzute în cursul nopții de miercuri spre joi, dar și în cursul dimineții de joi, zăpada frământată de pe carosabil măsoare 1-3 centimetri.

De asemenea, Infotrafic anunță că nu sunt anunţate drumuri naţionale sau autostrăzi cu circulaţia oprită din cauza vreunui eveniment rutier sau a condiţiilor meteorologice.

Sunt semnalate ninsori și se circulă în condiții de iarnă pe mai multe artere rutiere din județele Alba, Botoșani (zăpadă frământată 1-3 cm), Covasna (DN 13E Zagon-Barcani), Gorj (DN 67C Rânca – Novaci – ninge viscolit), Harghita (DN 12, DN 12C, DN 13A, DN 13B, DN 13C), Hunedoara (DN 66 Petroșani-Târgu Jiu), Iași (zăpadă frământată – 1-5 cm pe DN 24 Iași-Vaslui), Satu Mare (DN 19 Negrești) și Sibiu. De asemenea, ninge ușor și carosabilul este umed în județele Bacău, Bistrița-Năsăud, Brașov (zona montană), Brăila, Călărași, Cluj, Maramureș, Vaslui și Vrancea, transmite Infotrafic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *