Societatea Nova Apaserv, aproape de insolvență. Gabriel Cârlan: Am discutat tehnic ce se întâmplă, însă asta ar fi ultima soluție

Directorul societății Nova Apaserv Botoșani, Gabriel Cârlan, ia în calcul o reorganizare a societății, dată fiind situația financiară în care se aceasta se află. Acesta a declarat, miercuri, într-o conferință de presă, că nu exclude și varianta de intrare a societății în insolvență, însă a precizat că insolvența va fi ultima soluție la care se va apela pentru ieșirea din impas.

Vom merge și pe reorganizare. Vom face o analiză să vedem de unde să tăiem și de unde economisim bani, Nu stăm liniștiți și așteptăm să ne cadă niște bani în cap. (…) Am discutat cu un expert în insolvență pașii, cum ne-ar afecta activitatea vizavi proiecte: Insolvența bucură pe cineva? Dorim să vedem ce variante ar fi. Nu e de dorit, Ar fi a doua sau a treia oară Insolvență prin reorganzare, dar am datoria să mă informez. Am discutat tehnic ce se întâmplă, însă asta ar fi ultima soluție”, a precizat Cârlan. Directorul Nova Apaserv a anunțat că s-a reușit deblocarea conturilor și că în cursul acestei săptămâni vor fi plătite salariile angajaților, dar și mai multe datorii către furnizori, implicit către societatea Aquaterm. Cârlan nu a precizat, însă, care sunt datoriile societății la ora actuală.

One thought on “Societatea Nova Apaserv, aproape de insolvență. Gabriel Cârlan: Am discutat tehnic ce se întâmplă, însă asta ar fi ultima soluție

  1. La Nova Apaserv singurii care au lucrat in interesul societati au fost muncitorii care mergeau la avarii, stateau cu mainile in ape uzate, săpau, desfundau conducte s.am.d. Salariile muncitorilor au fost foarte mici. Societatea a fost capusata de fonduri si furata de apă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *