Un bărbat din Botoșani acuzat de tentativă de omor va fi audiat de judecători în sistem videoconferință

Un bărbat din Botoșani acuzat de tentativă de omor va fi audiat de judecători în sistem de videoconferință. Ioan Daniel Șurubaru, în vârstă de 36 de ani, din comuna Albeşti, este acuzat că a intrat în curtea unui vecin și l-a înjunghiat în gât.

Botoșăneanul se află în acest moment în Italia, iar dosarul se judecă la Tribunalul Botoșani. Magistrații botoșăneni nu se pot pronunța în lipsa bărbatului. Pentru a fi audiat, judecătorii au decis, marți, să apeleze la autoritățile italiene și să folosească sistemul de videoconferință.

Pentru a fi audiat inculpatul prin videoconferinţă din Italia, se va trimite Ordin European de anchetă către organele judiciare italiene”, este decizia de marți a Tribunaluluio Botoșani.

Potrivir anchetatorilor, pe 7 ianuarie 2014, pe fondul unui conflict spontan, botoșăneanul a pătruns fără drept în curtea unui consătean, unde l-a lovit pe vecinul său cu un cuţit în zona gâtului, a feţei şi a braţului, cauzându-i leziuni pentru vindecarea cărora a necesitat 13-14 zile de îngrijiri medicale.

Foto: adevarul.ro

Un bărbat din Botoșani a intrat în curtea unui vecin și l-a înjunghiat în gât. Decizie luată de procurori în cazul său

 

 

 

23.03.2021
Ora estimata: 09:00
Complet: PCPJ1
Tip solutie:
Solutia pe scurt:
Document:    

16.02.2021
Ora estimata: 09:00
Complet: PCPJ1
Tip solutie: Amână cauza
Solutia pe scurt: Pentru a fi audiat inculpatul prin videoconferinţă din Italia, se va trimite Ordin European de anchetă către organele judiciare italiene.
Document: Încheiere de şedinţă    16.02.2021

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *