Botoșani e echipa momentului, dar moldovenii au un of: ”Parcă suntem în altă parte de lume!”

FC Botoșani pare a fi echipa momentului în Liga 1 – a ajuns la 4 victorii consecutive după 2-1 acasă cu Gaz Metan Mediaș. Moldovenii își consolidează locul de playoff, chiar dacă starea terenului de la Botoșani nu favorizează jocul  combinativ al trupei lui Marius Croitoru. ”Pe un așa teren greu, aici în Moldova parcă suntem în altă parte, în sud văd terenuri verzi, bune, iar noi de o săptămână pe zăpadă”, s-a plâns Mihai Roman.

”Vedeți în ce condiții jucăm, vremea ne defavorizează, ninge numai în ziua meciului! Am dovedit multe ori că vem puterea să revenim, dar a fost bine că nu am intrat în criză de timp. Gaz Metan e o echipă bună, Mihai Teja ne-a citit jocul, a închis bine. Ar fi extraordinar să prindem playoff-ul pentru noi, pentru oraș, pentru patron”, a declarat Marius Croitoru după meci.

Antrenorul Botoșaniului nu s-a supărat deloc că Hamidou Keyta și Al-Mawas s-au certat la executarea penalty-ului din care s-a deschis scorul. Sirianul s-a revanșat cu golul de 2-1, a treia reușită de când a venit. 

”Mă bucur că au personalitate și își asumă momente dificile din meci, și penaltyul este un astfel de moment. Al Mawas a avut multe ocazii de când a venit, a avut nevoie să se acomodeze cu fotbalul, cu cultura, eu aștept mult mai mult de la el pentru ca știu că poate”, a reacționat Marius Croitoru.

Sursa. digisport

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *