Botoșănean amendat după ce a făcut circ în fața unei școli din municipiu. Înjura elevii și profesorii care ieșeau de la cursuri

foto generic

Un bărbat, de 45 de ani, din municipiul Botoşani, a făcut circ în fața unei școli și a fost sancționat de jandarmi. În stare de ebrietate, acesta a provocat, luni, scandal în fața Școlii 7 din Botoșani, adresând injurii cadrelor didactice și elevilor care ieșeau de la cursuri. Tatăl unui elev a fost cel care a sunat la 112 și a cerut intervenția jandarmilor, deranjat de comportamentul acestuia.
Un echipaj de jandarmi s-a deplasat rapid pe strada Vârnav și a identificat un bărbat în vârstă de 45 de ani, foarte recalcitrant, care consuma băuturi alcoolice în fața instituției de învățământ și adresa injurii cadrelor didactice și elevilor care ieșeau de la cursuri. Deși a susținut că nu își amintește nimic din ceea ce spuneau martorii întâmplării, jandarmii l-au amendat cu 300 de lei pentru faptele de tulburare a ordinii și liniștii publice săvârșite și cu 500 de lei pentru că nu purta mască de protecție, motivând că nu crede în COVID-19”, a declarat Dan Izotov, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Jandarmi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *