Doi tineri frumoși din Botoșani au inițiat un model de business inedit: un barbershop în centrul orașului! Au investit bani europeni și acum așteaptă ca afacerea să meargă pe plus

Ionuț și Lorena Neleapcă au avut curaj și au deschis un barbershop în centrul orașului. Sunt doi tineri antreprenori care muncesc cot la cot cu angajații lor, de dimineață până seara. Soția se ocupă de promovarea afacerii, iar soțul tunde. În primul an aceștia s-au axat pe promovare și abia de anul acesta sunt interesați și de profit, scrie bzi.ro.

Doi tineri, soț și soție, ambii de 27 de ani, au deschis împreună o frizerie cu specific barbershop, care se axează doar pe clienții bărbați. În urmă cu aproximativ 2 ani, tinerii antreprenori au deschis afacerea cu ajutorul fondurilor europene. Pentru deschiderea frizeriei au investit aproximativ 35.000 de euro. În primul an de la deschidere, cei doi tineri s-au axat mult pe promovarea online, aceștia folosind: instagram, facebook și google.

Cea mai grea perioadă și singura care i-a pus în dificultate pe tinerii antreprenori a fost starea de urgență, atunci când au fost nevoiți să închidă afacerea. Prețurile încep de la 15 lei (un contur) și pot ajunge și până la 70 de lei (spălat, tuns și barba făcută). Față de anul trecut, încasările și numărul clienților au crescut, aceștia având în jur de 20-25 de persoane care le calcă pragul zilnic.

Ionuț Neleapcă a venit în Iași pentru a face cursuri de frizer

În urmă cu 8 ani, Ionuț Neleapcă își tundea prietenii acasă, în Botoșani, pentru a face un ban în timp ce era la liceu. După terminarea liceului, Ionuț a venit în Iași cu intenția de a face un curs de hairstylist. Își dorea foarte mult să lucreze în acest domeniu. Pur și simplu a părăsit orașul natal pentru a-și urma visul. În timp ce el făcea cursurile pentru a devenit un frizer mai bun, a cunoscut-o pe Lorena, o studentă care ulterior i-a devenit soție. După terminarea cursurilor, Ionuț și-a început aventura într-un coafor din Iași, acolo unde se ocupa de părul doamnelor.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *