FOTO! Un primar din Botoșani a donat Direcției de Sănătate Publică 3000 de teste pentru stabilirea anticorpilor specifici COVID

Un primar din județul Botoșani a donat Direției de Sănătate Publică 
 3.000 de teste pentru stabilirea anticorpilor specifici virusului SARS-COV-2, Lucian Borfotină, primarul comunei Cristești, susține că testele Accel Elisa au fost primite din Coreea de Sud și sunt produse de compania Plexense.

Testele au ajuns la Botoșani cu ajutorul doamnei Claudia Fifea, consilier Economic în cadrul Ambasadei României din Seoul, Coreea de Sud. Virusul SARS-COV-2 prezintă simptome foarte asemănătoare cu simptomele altor afecțiuni respiratorii precum răceala comună, gripa sau alergiile, iar acest lucru face ca infecția COVID-19 să nu se poată diagnostica doar pe baza simptomelor, ci sunt necesare teste de laborator”, a declarat Lucian Borfotină.

One thought on “FOTO! Un primar din Botoșani a donat Direcției de Sănătate Publică 3000 de teste pentru stabilirea anticorpilor specifici COVID

  1. asta-l mananca-n….tot timpul, este bolnav omuletu , daca nu-i bagat in seama sufera !
    ce garantie prezinta aceste teste si chiar daca ar prezenta , batranii din comuna , cu toate fufele de la asistenta sociala , nu-i intreaba nimeni daca au macar un paracetamol! o maturatoare de scoala , acum a ajuns mare asistenta si consilier local RUSINEEEEEE!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *