FOTO Un artist din Botoșani a fost invitat să cânte în Dubai de Ziua Îndrăgostiților. „În acest loc, opulența este la ea acasă”

Artistul botoșănean Mirel Manea a fost invitat să cânte într-unul dintre cele mai luxoase locuri din lume. De Ziua Îndrăgostiților, Manea, prim trompetist al Filarmonicii Botoșani, a cântat în Dubai.

„Dubai, supranumit și “Perla Orientului Mijlociu”. Este un oraș al luxului și exceselor, in acest loc opulenta este la ea acasă. Daca atunci când eu sunt absent, departe sau distant, este ca urmăresc fără odihna, un vis !!! Voi cânta bogatilor, pentru săraci! Am început procesul de misionariat prin sunet, pentru care am fost creat de Tatăl meu și Dumnezeu. Iubirea este miracolul civilizațiilor! Am fost onorat sa fiu invitat pentru a canta de Valentine’s Day la Burj al-Arab, în traducere: „Turnul Arabilor” cel mai faimos hotel de lux din lume, fiind cunoscut drept singurul hotel de șapte stele de pe planeta și PalazzoVersace, al doilea hotel din lume al casei de moda Versace, fiind oaspetele lui Monther Darwish, Chairman and co founder of MD Interior Design , MDC Emirates carpentry, MD EMIRATES GENERAL TRADING DUBAI. Muzica și iubirea nu au granițe și nici bariere”, spune Manea.

El susține că următoarele momente artistice le va susține în Miami și Las Vegas.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *