El este tânărul care a murit la volanul BMW-ului izbit de trenul Dorohoi- Iași

Dragoș P., tânărul care era la volanul BMW-ului izbit de tren duminică, 14 februarie, la Vlădeni, era student la Iași, potrivit bzi.ro.Un accident feroviar grav a avut loc duminică, 14 februarie, în localitatea ieșeană Vlădeni. Două persoane au decedat după ce autoturismul în care se aflau a fost lovit de tren. Apelul care a anunțat accidentul a fost făcut la ora 15.28. Trenul implicat în accident circula pe ruta Iași – Dorohoi, R16520.

La fața locului s-au deplasat două echipaje ASAS, unul DESC și unul EPA. De asemenea, spre locul tragediei s-a deplasat un elicopter si un echipaj SAJ.

Am trimis elicopterul la o intervenție primară accident feroviar la Vlădeni, între un tren și un vehicul. În urma accidentului, au rezultat două victime cu leziuni incompatibile cu viața, care nu au fost identificate. Este vorba despre un bărbat învârstă de 23 de ani și o femeie de aproximativ 25 de ani“, a declarat prof. dr. Diana Cimpoeșu, șefa UPU SMURD Iași.

La volanul autoturismului se află Dragoș P., un tânăr care era student la Iași. Tânăra cu care era în mașină bărbatul care a decedat nu a fost identificată.

Cauza probabilă a accidentului feroviar a fost neatenția. Din câte se pare, șoferul din BMW nu a observat trenul la trecerea la nivel cu calea ferată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *