Un tânăr a murit ars de viu după ce și-a incendiat casa

Un incendiu cu victime a avut loc sâmbătă seara în localitatea Tăutești, comuna ieșeană Rediu.Pentru stingerea focarului de incendiu au fost direcționate la locul intervenției două autospeciale de stingere și echipajul de terapie intensivă, cu medic, scrie Ziarul de Iasi.

La ajungerea forțelor de intervenție incendiul se manifesta generalizat la întreaga locuință, în bucătărie, pe o suprafață de 80 de metri pătrați. Din informațiile primite la locul intervenției, în locuință, se afla o victimă, bărbat, de aproximativ 31 de ani. Pompierii militari au scos victima, din nefericire aceasta nu mai prezenta funcții vitale, fiind carbonizată, iar după aproximativ două ore de luptă cu flăcările a fost lichidat ultimul focar de incendiu.

Au ars documentele de proprietate și identitate ale proprietarilor, diverese materiale textile și produse electronice și electrocasnice, produse de mobilier și a fost degradată tencuiala întregii locuințe.

Cauza probabilă de producere a incendiului a fost folosirea intenționată a sursei de aprindere pentru a genera un incendiu. 

Pompierii ieșeni avertizează că nerespectarea măsurilor de prevenire au condus la producerea incendiilor prin utilizarea sistemelor de încălzire defecte, mijloacelor de încălzire improvizate sau nesupravegheate, coșurilor de fum necurățate, instalațiilor electrice defecte, echipamentelor electrice improvizate, fumatului și a neglijenței privind utilizarea focului..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *