Se circulă pe toate drumurile județene din Botoșani

Consiliul Județean Botoșani a anunțat, duminică, dimineață, că se circulă pe toate drumurile județene din Botoșani.

Potrivit acestora,  duminică dimineață, drumarii au scos toate utilajele pe teren pentru a lărgi drumurile afectate de viscol în cursul zilei de sâmbătă și pentru a le menține în stare de circulație.

„Menținem recomandarea ca șoferii să nu pornească la drum decât dacă este o urgență. Dacă amânarea deplasării nu este posibilă, recomandăm șoferilor să se intereseze asupra condițiilor de trafic”, a transmis CJ.

Starea drumurilor județene poate fi aflată apelând numărul de telefon 0231/510.792. De asemenea, este bine ca autovehiculele să fie echipate corespunzător pentru iarnă, să aibă combustibil în rezervor și sistemul de încălzire să fie funcțional.

Până luni dimineață, la ora 10:00, județul Botoșani se află sub avertizare Cod Galben de ger. Temperaturile minime vor coborî frecvent sub -10ºC și se vor încadra, în general, între -18ºC și -8ºC. Acum, la Botoșani se înregistrează -3ºC, dar temperatura resimțită este de -8ºC.

 

Mai multe mașini ale unei cunoscute firme din Botoșani, scoase la licitație. Află ce modele, dar și prețurile de vânzare!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *